Diensten

Communicatieadvies is een enorm breed werkveld. Wilt u weten of Bureau Malkier iets voor jou kan doen? Neem dan contact op.

Kant en klare diensten die Bureau Malkier op dit moment aanbiedt:

  • Workshop Online Identiteit – Een volledig verzorgde ééndaagse cursus voor vijf tot tien personen. Aan het einde van de workshop is uw online identiteit van website tot social media doorgenomen en kunt u boordevol nieuwe inzichten en ideeën aan de slag.
  • Tim-per-uur-abonnementen – Tim Lecomte of Bureau Malkier is ook te huur per uur. Wilt u eens per week, twee weken of maand sparren of een objectief advies, dan is het voor u interessant om een abonnement af te sluiten op Tim.
  • Freelancer – Tim is ook beschikbaar als freelancer. Heeft u een extra paar handen nodig op het gebied van communicatie, een extra brein voor een brainstorm, een objectief advies over een lopend project. Huurt u dan Bureau Malkier als freelancer in. Voor problemen die buiten het diensten aanbod van Tim liggen staat een groot professioneel netwerk klaar waarop Bureau Malkier kan terugvallen.
  • Freelance Docent/Trainer – Het is ook mogelijk om Tim in te huren als freelance docent/trainer. Door de CRKBO erkenning kan Tim BTW vrij voor u trainen of doceren als uw opleidingsinstituut is vrijgesteld van BTW heffing.