Bureau Malkier

Tim Lecomte

Bureau Malkier geeft advies over communicatie en organisatie. De insteek hierbij is (digitale) communicatie. De persoon achter Bureau Malkier is Tim Lecomte.

Tim is geboren in 1986 in Duitsland. Op driejarige leeftijd, in 1990, verhuist hij naar Oss, waar hij sindsdien woont. Van jongs af aan is Tim al bezig met het organiseren en begeleiden van evenementen (lan-party’s). Aan de basis van deze hobby ligt een grote interesse in ICT en het willen werken met mensen. Na de middelbare school leidt dit tot de studie Digitale Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. De combinatie van klassieke communicatie, het digitale aspect en het werken met mensen maakt dat Tim prima op zijn plek zit bij deze studie.

In zijn vrije tijd leest Tim veel, fotografeert hij, kijkt hij een goede film of serie en gaat hij naar interessante (netwerk)bijeenkomsten.

Tim heeft van nature een brede interesse. Daardoor wil Tim in zijn droombaan iets gaan doen met interne communicatie, externe communicatie, marketing, sociale/nieuw/digitale media, identiteit- en imagomanagement, fotografie, het geven van workshops en indien mogelijk ook nog wat lesgeven. Al snel komt Tim tot de conclusie dat een dergelijke baan niet bestaat.

In 2009 start Tim samen met Cindy Gloudemans een communicatie- en organisatieadviesbureau, Visius, in de vorm van een VOF. Na twee jaar ondernemerschap zijn de ambities van Tim en Cindy uit elkaar gegroeid. Dit leidt voor Tim tot de beslissing om uit Visius te stappen, zodat beide ondernemers hun eigen weg kunnen vervolgen.

Twee weken nadat Tim uit Visius is gestapt start hij door met zijn werkzaamheden in de vorm van Bureau Malkier.