Referenties

Dit is wat anderen zeggen over Tim Lecomte of Bureau Malkier.

“Tim is een gedreven en creatieve denker die bij elk project nog een extra een invalshoek weet te verzinnen. Bij de workshop Online Identiteit die we samen gaven, gaf Tim blijk van een flinke dosis relevante achtergrondkennis op het gebied van interne communicatie, social media policy en het geven van workshops in het algemeen. Een mooi project dat zeker een (of meerdere) staartjes gaat krijgen. Kernwoorden: Creatief, realistisch, buiten gebanen paden, kwaliteit boven kwantiteit.” May 13, 2011
Michiel Heijmans, Internetconsultancy, Studio Foppe.

“Tim valt op door zijn bezielende en deskundige bijdrage aan (digitale) communicatievraagstukken, met name daar waar het gaat om de inzet van social media. Hij is leergierig, luistert goed en weet uitstekend de vertaalslag te maken van vraag naar oplossing. Tim zegt wat hij doet en doet dat vervolgens ook. Daar kun je altijd van op aan. Tim is in mijn ogen een young professional die heel goed past in de huidige tijd: hij legt gemakkelijk contacten, schakelt snel, is betrouwbaar en neemt mensen serieus.” February 11, 2011
Guus Rameckers, Hogeschoolhoofddocent, Hogeschool Arnhem Nijmegen.

“Tim helpt mij bij verschillende onderwerpen waar ik als zelfstandig ondernemers tegenaan loop. Ik vind het leuk om te ondernemen en vooral om mijn beroep met met mijn visie uit te voeren. Af en toe kom ik echter kennis en vaardigeden tekort op het gebied van communicatie, PR, marketing en dergelijke. Hierbij helpt Tim mij op weg.
Tim helpt mij om mijn obstakel concreet te maken zodat we allebei weten waar ik ondersteuning kan gebruiken. Tim zet me aan het denken en denkt ook met me mee. Het is fijn om vanuit een professionele hoek ondersteund te worden. Hij heeft een frisse blik, kennis van zaken en geeft concreet advies. Het fijnste vind ik dat zijn advies aansluit op mijn situatie. Vaak krijg ik goed bedoelde adviezen en leuke ideeën van mensen uit mijn omgeving, maar daar kan ik dan niet echt iets mee omdat het niet op mijn situatie aansluit. Na een gesprek met Tim heb ik weer nieuwe energie en kan ik concreet aan de slag om mijn knelpunten aan te pakken en op een positieve manier bezig zijn met ondernemen.”
July 21, 2011

– Imke Ebben, Zelfstandig ondernemer, Sl!m Eten & Bewegen.

“Wij hebben het geluk gehad dat Tim tezamen Ramon Snellink zijn stage als Student Digital Communications @ Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (ICA) bij ons heeft gelopen. De opdracht om de mogelijke inzet van nieuwe media passend bij de profilering van Ruijs Draaisma te onderzoeken heeft tot een verrassend goed resultaat geleidt.
Aan de hand van de uitkomsten van het onderzoek formuleerden de stagiairs een advies dat vervolgens is geïmplementeerd.
Naast de verbetering van de online profilering zijn ook de werknemers van Ruijs Draaisma bijgeschoold op het gebied van nieuwe media. Zij zijn dan ook nu in staat de online profilering in stand te houden en deze tools in te zetten in communicatieadvies naar klanten.
Kortom Tim is een kundige, enthousiaste digitale communicatie professional met verrassende presentatie capaciteiten die ik met een gerust hart kan aanbevelen.”
December 29, 2009

Cor Boonstra, Algemeen Directeur, Ruijs Draaisma

Via Twitter:

Vandaag interessante workshop: Online identiteit door @ @. Complimenten van #complemento ! En nu aan de slag!
@Complementobiz
Madelon Gloude

Het @ heeft gisteren een prima workshop #SocialMedia gehad van @ van @. Hier kunnen we iets mee! Tim bedankt!!
@IDeAarchitecten
Suzanne Mulder

Leuke social media prezzie van @ bij #redpeppers. Lekkere discussies.
@phkemper
Paul Kemper